Solliciteren Log in

E-bike bootcamp, jazeker!

Leer werken met elektrische ondersteuningssystemen. Ben jij een fietsenmaker die het mechaische deel van het vak goed beheerst, maar die het werken met e-bikes lastig vindt? Dan is onze basiscursus e-bike ideaal voor jou. Je krijgt de basistheorie over spanning, stroom en weerstand en ga je heel praktisch aan de slag met verschillende ondersteuningssystemen. Na deze cursus ben je vertrouwd met elektrische systemen en kun je de meeste diagnoses voor e-bikes stellen.

Wat ga je doen?

In een kleine groep leerlingen wordt de benodigde theorie over elektriciteit behandeld. Daarna ga je snel aan de slag: op 5 eilanden hebben wij verschillende soorten e-bikes staan, waaraan je met specifieke meetapparatuur diagnoses gaat stellen. Uiteraard leer je conclusies te trekken aan de hand van de meetresultaten, zodat je de klant het juiste advies kan geven en de fietsen het juiste onderhoud kan geven.

Onder leiding van onze ervaren leermeester zul je - afhankelijk van je voorkennis en ervaring - een flinke stap maken in de richting van e-bike specialist.

Aanmelden cursus E-bike

Hoe lang duurt de e-bike cursus?

Binnen één dag weet je alles, we beloven het!

Wat kost het?

De kosten voor de cursus specialist e-bike, inclusief lunch, bedragen €250,- exclusief BTW.

Wanneer begint de volgende e-bike cursus?

1 november 2021