Solliciteren Log in

Sluit je aan bij een groeiend en enthousiast team

Word jij een Maintec-er?

Samen werken we elke dag keihard om vaklieden te helpen aan hun droombaan in de techniek. Wij weten het gewoon niet anders! Want wij zijn „ondernemers in dienst“ bij Maintec. Communiceren doen we vooraf en transparant. Je weet altijd wat je van ons kunt verwachten. Daar zijn we #trots op. En daarom vinden wij het heel gewoon om het onbekende te verkennen. Want zonder #lef ademt een Maintec-er niet! 

Deel uitmaken van Maintec?

Weet jij hoe je Tik-Tok fillmpjes moet opnemen? Ben jij actief op LinkedIn, Facebook of Instagram? Is social media geen onbekend terrein voor jou? Wil je een platte organisatie waar je ruimte krijgt voor je creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Zeist

 Commercial/Sales

 HBO

 Student

 Student

Ben jij op zoek aar een inhoudelijke rol op finance? Wil je een stempel kunnen drukken op de kwaliteit van finance binnen Maintec? Dan is dit jouw rol! Als administrateur in Barendrecht draag je zorg voor een juiste, volledige, tijdige en efficiënte uitvoering van de financiële administratie. Je werkt in een klein team samen met een administratief medewerkster en valt onder leiding van de financieel manager.

 Barendrecht

 Administrative

 HBO

 Senior (> 5 jaar ervaring)

 Senior (> 5 jaar ervaring)

Wil jij echt het verschil gaan maken? Wil jij werken bij- en onderdeel zijn van een organisatie waar #Trots#Lef #Groei#Funtowork de kernwaarden zijn? Heb jij een passie voor techniek en wil je mensen helpen aan een nieuwe toekomst? Dan is dit jouw uitdaging!

 Groningen

 Tweewielers

 MBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having fun’ centraal onder het motto #funtowork.  Als accountmanager bouw je relaties op met technische vakmensen en opdrachtgevers in het zuiden van het land.

 Eindhoven

 Commercial/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij in je element in een internationale en commerciële omgeving? Wil je impact maken door het juiste personeel aan te leveren aan opdrachtgevers van naam in de techniek? Ben je een ster in het binden van internationale kandidaten? Dan is dit jouw kans!

 Eindhoven

 Commercial/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)