Solliciteren Log in

De specialist voor in de fietsenbranche!

Fietstechnicus op maat

Maintec Bikeflex is dé intermediair voor fietsspecialisten in de tweewielerbranche. Bij Maintec Bikeflex snappen we dat we alleen met opleiden het verschil kunnen maken op de fietsenwereld. Daarom dat we kandidaten opleiden waarin we technisch personeel koppelen aan opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van de juiste specialist. Waarom? Wij kennen de vraag en het aanbod in de fietsenbranche, kunnen als geen ander de juiste match maken tussen detaillisten en vakspecialisten.

Ontwikkelen van talent

In onze eigen Bikeflex Academy leiden wij mensen op tot basis fietstechnicus. Als jij fietstechnicus wilt worden, kun je jezelf inschrijven. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van onze Academy voor de (bij)scholing van hun personeel

Plaatsen van talent

Mensen die al werkervaring hebben in de fietsenbranche, bemiddelen wij naar een baan bij één van de opdrachtgevers waar wij zaken mee doen. Zo bevorderen wij de mobiliteit op de arbeidsmarkt in de fietsenbranche.

Maintec Bikeflex is onderdeel van Maintec: met de drie concepten weet Maintec zich te onderscheiden in de technische uitzendbranche. Voor opdrachtgevers hebben we vakspecialisten met jarenlange ervaring, talentvolle mensen aan het begin van hun loopbaan en internationaal personeel om te ondersteunen in tijdelijke projecten.

Wij opereren in verschillende vakgebieden. Als het maar om techniek draait. Specialisten met de juiste vaardigheden zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Maintec weet echter met zijn jarenlange netwerk het beste technische personeel te binden en te boeien. Wij zijn trots op onze manier van denken en doen. Zowel onze technische klanten als vakspecialisten staan bij ons centraal.

Bezoek Maintec

Maintec is onderdeel van TecqGroep: een groep bedrijven die gespecialiseerd is in de bemiddeling van technisch personeel. Deze specialistische werkmaatschappijen zorgen ervoor dat technische opdrachtgevers over de juiste specialisten kunnen beschikken, passend bij ieders ambitie en carrièreniveau. TecqGroep heeft een sterke positie in de technische arbeidsmarkt en bemiddelt op elk niveau, zowel blue collar en white collar specialisten.

Met de toenemende flexibilisering wilt TecqGroep als specialist de continuïteit en zekerheid voor opdrachtgevers garanderen. Door opleiding en permanente ontwikkeling van kennis en competenties van technisch talent, houdt TecqGroep grip én zicht op technisch talent.

Bezoek TecqGroep